Nordic Walking

Nordic walking bevordert het uithoudingsvermogen, de gezondheid en het welzijn - en is tegelijkertijd leuk. In de vakantieregio Vitalwelt Bad Schallerbach combineren de Nordic Walking-routes de populaire training van het uithoudingsvermogen met het genieten van de natuur. De aantrekkelijke routes leiden voornamelijk over bos- en weidepaden naar indrukwekkende uitkijkpunten en afwisselende landschapservaringen.

Met routes van iets minder dan 2 tot meer dan 11 kilometer lang en verschillende moeilijkheidsgraden en hellingen bieden de Bewegungsarena Bad Schallerbach en het Nordic.Fitness.Park in Geboltskirchen voor elke sporter de juiste tocht. Er zijn altijd mogelijkheden om uit te rusten langs de routes. Nordic Walking-stokken kunnen gratis worden geleend bij het toeristeninformatiecentrum van Bad Schallerbach.

xs
sm
md
lg
Filteren
filteren naar: Voor de lijst zijn filters beschikbaar waarmee de selectie kan worden verfijnd. De resultaten in de lijst worden direct bijgewerkt door de filters te wijzigen. Alleen in het geval van tekstinvoervelden (zoeken) wordt de lijst pas opnieuw geladen wanneer het zoekwoord wordt verzonden. Reeds ingestelde filters kunnen worden verwijderd of teruggezet. De afzonderlijke filtergroepen kunnen met de Enter-toets worden geopend of weer gesloten. Afzonderlijke filters kunnen worden geactiveerd of gedeactiveerd met de spatiebalk.
Resultaten filteren Resultaat tonen

Alle Nordic Walking Strecken im Überblick

Filtern
Resultaten
Filtering
Resultaten worden doorzocht ...
Filters worden bijgewerkt ...
De resultaten worden doorzocht en de filters bijgewerkt ...