© Foto Oberösterreich Tourismus GmbH/Robert Maybach: Samen zwemmen in de buitenruimte van het Eurothermen Resort Bad Schallerbach.
© Foto Oberösterreich Tourismus GmbH/Robert Maybach: Samen zwemmen in de buitenruimte van het Eurothermen Resort Bad Schallerbach.
Een vrouw en een man zwemmen achter elkaar in het water van het buitenzwembad van het EurothermenResort Bad Schallerbach, met het glazen cabriodak van de thermen Tropicana op de achtergrond.

Het EurothermenResort Bad Schallerbach

Natuurlijk. Pure afwisseling.

Het EurothermenResort Bad Schallerbach is de plek waar je echt kunt ontspannen en nieuwe energie kunt opdoen. Dompel je onder in tropisch water, ontspan in een paradijselijke sfeer en doe iets voor je welzijn! Wie zich goed voelt, blijft langer fit en vitaal.

Natuurlijk. Vakantiegevoel.

Als hotelgast in het viersterren superior Hotel Paradiso heb je exclusief toegang tot een wellnessruimte van 3.600 m². Je hebt echter ook toegang tot de openbare wellnessruimte. Palmbomen, een groot zeewateraquarium, poolbars en tal van andere attracties zorgen voor een tropisch vakantiegevoel in de aangrenzende Tropicana spa. Saunafans zullen zich thuis voelen in het sauna bergdorp Auszeit. Meer dan 40 sauna- en ontspanningsmogelijkheden wachten op je op drie niveaus en op meer dan 4.000 vierkante meter. Kinderen van alle leeftijden vinden plezier en actie in de unieke piratenwereld Aquapulco. Het grootste buitenwaterpark van Oostenrijk wacht op je in het buitengedeelte. Meer dan 200 interactieve waterspeeltoestellen, 4 glijbanen en een piratenkop van 3.000 liter met de geweldige "splash experience".

Hotel Paradiso - 4 sterren superior in het EurothermenResort

Direct verbonden met de thermale spa via een verwarmde glazen loopbrug en gelegen naast het Botanica Park van 22 hectare. Het hotel fascineert met zijn unieke sfeer, mediterrane architectuur en ruime lobby.

Naar de accommodatie